Financieel Advies

Hypotheek Membership

Hypotheek membership: haal je woning uit die black box

Zeker weten dat je goed zit met je huis? Dat je alles eruit haalt wat erin zit? Met een hypotheek membership bij Gardner Penn krijg je die zekerheid. Dat brengt je grip op de zaak en de rust om tijd te besteden aan de dingen in het leven die echt belangrijk voor je zijn. Voor veel mensen is hun financiële situatie rond een (nieuwe) woning een black box. Dat is verleden tijd!

Ons hypotheek membership bestaat uit een terugkerende cyclus. Het begint met een inventarisatie van hoe je ervoor staat: we nemen alles gezamenlijk door en verzamelen de documenten die we nodig hebben om een compleet beeld te krijgen. In het eerste jaar maken we een uitvoerige analyse en ontvang je een adviesrapport waarin je wensen centraal staan en de mogelijkheden die je hebt. Is het bijvoorbeeld slim om meer af te lossen, of juist niet? Verbouw je dit jaar nog, of kun je beter nog even wachten? We kunnen voor je bemiddelen als je bijvoorbeeld een nieuw huis wilt kopen of wilt verduurzamen. We nemen alle adviezen met je door, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

In de twee jaren erna houden we vinger aan de pols om te kijken of onze adviezen nog altijd opgaan. Life events, zoals gezinsuitbreiding, verhuizen of een nieuwe baan zijn belangrijke redenen om opnieuw te kijken naar het adviesrapport. Wat er ook mag veranderen, je houdt met ons membership grip. Zodat je woning een plek is van ontspanning, in plaats van onduidelijkheid.

Wil je een advies dat breder is dan alleen gericht op je woonsituatie? Dat kan! Ons specialisme is life centered planning, waarbij we samen met jou zo veel mogelijk uit je leven halen.

Vragen over wat wij voor jou kunnen betekenen? Meer weten over hoe wij jou helpen met het realiseren van je dromen en het creëren van waardevolle ervaringen? Wij komen graag met je in contact!

Meer weten?