Financieel Advies

Hypotheken

Hypotheek: kopen met een gerust hart

Wil je een huis gaan kopen en wil je weten wat je kunt uitgeven? Of heb je al een huis op het oog en ga je de financiële afhandeling in gang zetten? Bij Gardner Penn ben je aan het juiste adres: wij helpen je graag met de aankoop van jouw droomhuis. Van intake tot administratie en acceptatie; we zorgen ervoor dat je het hele proces met een gerust hart doorloopt.

Een huis is namelijk meer dan bakstenen en een dak. Het is de plek waar je thuiskomt, waar je kinderen groeien en waar je vrienden over de vloer krijgt. Een huis is je thuis en als je dat ene droomkasteel hebt gevonden, wil je daar zonder zorgen wonen. Zodat je droomkasteel geen luchtkasteel wordt. Daarom is het goed om te weten wat je kunt besteden aan een huis, terwijl je tegelijkertijd genoeg overhoudt om ook eens niet thuis te zijn. Wij kijken samen met jou naar wat een goed budget voor jouw situatie is en door uit te stippelen welke mogelijkheden je allemaal hebt. Wij zorgen ervoor dat jij de grootste kans hebt om je hypotheek geaccepteerd te krijgen. Hoor je het gerinkel van je nieuwe voordeursleutels al?

Vragen over wat wij voor jou kunnen betekenen? Meer weten over hoe wij jou helpen met het realiseren van je dromen en het creëren van waardevolle ervaringen? Wij komen graag met je in contact.

Meer weten?