Gardner Penn

Ons team

JUSTIN

Justin van Vaerenbergh
Financial Advisor

"De voldoening uit mijn werk haal ik uit het samen met cliënten te achterhalen wat hen gelukkig maakt en waar ze zich juist niet senang bij voelen. Met jarenlange ervaring in de financiële sector, ken ik alle producten, risico’s en wetgeving, maar voor mij wordt het pas interessant als je daar de mens aan toevoegt. Een mens met dromen, angsten en unieke wensen. Dát bepaalt immers wat het beste advies is. Het grote voordeel van je toeleggen op life centered planning is dat we niet een eenmalig intensief traject doorlopen voor één doel, zoals een huis aankopen. We kijken echt samen naar het grote plaatje waarbij inzicht in je huidige en toekomstige financiële situatie in dienst staat van je wensen en dromen. Ons advies en bijbehorende concrete planning geeft rust en opent deuren naar doelen en wensen die men op voorhand had gesloten door gebrek aan inzicht. We zijn er dan dus ook gelukkig mee als onze cliënten hun doelen behalen. Geloof me: dat is echt een geweldig gevoel.


Wat naast mijn werk voor mij belangrijk is, is familie. Ik groeide op in een hecht gezin en we trekken nog altijd veel naar elkaar toe. Mijn grootste doel en droom heeft alles met mijn eigen gezin te maken: onze dochter een mooie en waardevolle jeugd geven, waardoor zij later zelfstandig een prachtig leven kan leiden en met de tegenslagen kan omgaan die op haar pad komen. Tijd voor mezelf maak ik ook: ik mag graag Het Kasteel, de thuisbasis van Sparta Rotterdam, bezoeken, golf regelmatig en sta graag in de keuken om een uitstekende saté babi te maken (al zeg ik het zelf)."

LARISSA

LARISSA VIELVOYE
Life Centered Associate
"Na mijn opleiding heb ik veel kanten van de financiële wereld gezien, maar het leukst vind ik het om mensen te helpen vanuit een advieskantoor met de aanpak van Gardner Penn. Door onze focus op life centered planning zien we klanten in verschillende fases van hun leven en dat is echt heel erg leuk. We helpen mensen die op zoek zijn naar een eerste woning, gaan samenwonen, kinderen krijgen, groter willen wonen en ga zo maar door. Zo bouwen we echt iets op met onze klanten, zijn we ze tot steun en delen we in hun blijdschap. Neem nou de aankoop van een woning: dat is een spannende periode. De opluchting en blijdschap is vaak groot op het moment dat ik zeg: 'Gefeliciteerd met jullie nieuwe woning!'. Superleuk, maar nóg blijer ben ik als ik die klant een paar jaar later weer terugzie en ik ze kan helpen bij de nieuwe fase van hun leven. Je groeit echt met ze mee.

Ik geniet van de kleine dingen in het leven. Dierbare mensen om mij heen, veel lachen, sushi voor de tv en de zondagochtend met een espresso en een mergpijpje. Ontspanning zoek ik met vrienden in de kroeg, op de golfbaan (daar heb ik nog veel te leren) of in de Kuip. Elke thuiswedstrijd ben ik daar te vinden om mijn club Feijenoord aan te moedigen. Toegegeven, echt ontspannen voelt dat niet, maar leuk en gezellig is het er wel! Grote dromen heb ik ook: ik geniet er van om samen met mijn partner mooie verre reizen te maken. We hebben al veel mogen zien, maar er staat nog heel veel moois op onze lijst. Ons volgende avontuur wordt Canada en hopelijk daarna nog veel meer.
Always on the move

gardner penn into the wild