Over ons

In pursuit of happyness

In ons advies staat één ding centraal: jouw leven

Gardner Penn is een bijzonder kantoor. Dat komt door onze filosofie, waarbij we als Life Centered Planners het leven van onze klanten centraal stellen in ons advies. Niet alleen het leven dat je nú leeft, maar ook het leven dat
je in de toekomst wil leven. Zowel in het heden als in de toekomst willen we dat je het uiterste uit dat leven kunt halen. Hoe we dat doen? Door samen te praten over je toekomstdromen en wat je belangrijk vindt. Met die input kijken we naar alle geldstromen en zetten we dromen om naar plannen. En minstens even belangrijk: er ontstaat ook meer tijd voor onvergetelijke ervaringen op weg naar die dromen. Want dat zijn de allerbelangrijkste ingrediënten van een rijk leven: toewerken naar dat wat jou gelukkig maakt, nu en straks. Hoe we tot dit inzicht gekomen zijn?

Happiness only real when shared. Chris McCandless

Justin, life centered planner bij Gardner Penn, vertelt:

"Ik heb jaren gewerkt in de financiële industrie. Wat we daar deden, was onze klanten helpen om hun risico's af te dekken. Belangrijk werk, want mensen hebben daarna minder zorgen. Maar het begon met de jaren wel een beetje te knagen. Want een leven met zo min mogelijk financiële risico's, is niet per se een waardevol leven. Daar miste iets. Ik legde me toe op vermogensadvies. Dan heb je het niet alleen over de risico's, maar ook over de leuke dingen in het leven. Maar ook hier gaat het vooral om de middelen, niet om de doelen. Het roer moest dus om! Ik las en dacht veel en bezocht allerlei seminars, waaronder BACK2Y. Hier ontdekte ik dat ik niet
de enige was, maar dat er over de hele wereld gelijkstemden rondliepen met de vraag: 'hoe kan ik mijn klanten een advies geven dat voorop zet wat er écht toe doet?' Gelukkig bleek er ook een antwoord te zijn. Toen ik ontdekte hoe life centered planning werkt, hoefde ik het ei niet meer zelf uit te vinden. Want met deze inzichten en tools kan ik mijn financiële expertise op een betere manier inzetten."

Waarom Gardner Penn?
Bij Gardner Penn leggen we ons helemaal toe op het verrijken van de levens van onze klanten. Onze bedrijfsnaam reflecteert onze filosofie door de twee inspiratiebronnen achter deze naam: Chris Gardner en Sean Penn.

Chris Gardner is de hoofdpersoon en schrijver van het autobiografische boek The Pursuit of Happyness

Chris groeit zelf op in ellende en belooft zichzelf zijn zoon een beter leven te gunnen. Ze belanden op straat terwijl Chris strijdt om als beursmakelaar aan de slag te kunnen gaan, maar dankzij de eindeloze energie die Chris steekt in het creëren van onvergetelijke ervaringen voor zijn zoon, kijkt de jongen later terug op deze periode als een gelukkige tijd. Chris Gardner laat zien: een gelukkig leven gaat niet alleen om de grote doelen, maar ook om het geluk onderweg naar die doelen toe

Sean Penn schreef, produceerde en regisseerde de film Into the Wild

De hoofdpersoon van Into The Wild (van het gelijknamige boek van Jon Krakauer) is van goede komaf en komt ogenschijnlijk niets tekort. Hij mist echter betekenis en besluit zijn toekomstpad van hypermaterialisme in te ruilen voor zelfvoorzienend leven in Alaska. Tijdens zijn reis vindt hij vooral betekenis in de ontmoetingen met nieuwe mensen. De belangrijkste levensles die hij optekent in
zijn dagboek: “Happiness is only real when shared”. Dit verhaal - briljant verbeeld en verpakt met muziek door Penn - laat zien dat ruimte en tijd maken voor bijzondere ervaringen uiteindelijk het leven echt verrijkt.
Our core values

Conscious

In our own way we make a financial and active contribution to our immediate environment.

Grateful

Without your trust in us, we cannot give the right advice as we like to do.

Innovative

By always looking for new technologies, we can use your and our time as efficiently as possible.
Looking to buy a house or about to start a new business? We got your back. Or do you have questions about your retirement plan? Whatever financial needs you have, we can help. All you need to do is get in touch.
Larissa Vielvoye

What sets us apart from other financial advisors

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean porta eros urna, ac laoreet nulla consequat in. Proin massa enim, gravida in hendrerit at, laoreet vel lectus. Aenean dictum urna arcu, non fermentum odio lobortis non. Vestibulum purus felis, lacinia vitae augue at, iaculis posuere enim. Cras facilisis urna a est gravida commodo.

Our financial advice to individuals is aimed at protecting the standard of living and achieving goals, dreams and wishes.