Financieel Advies

Arbeidsongeschiktheid (AOV)

Arbeidsongeschiktheid: gun jezelf die zekerheid

Het kan iedereen overkomen: (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt raken. Het is iets waar we liever niet over nadenken, maar het kan je veel rust brengen om te weten dat je goed voorbereid bent. Gardner Penn heeft de antwoorden op de vragen waar je mee zit. We helpen je vooruit kijken en voorbereiden op de toekomst, zodat je, in het geval van arbeidsongeschiktheid, ook een waardevol leven kunt hebben.

Is het slim om je te verzekeren voor arbeidsongeschiktheid in jouw situatie? En wat voor verzekering zou dat dan moeten zijn? Wat kun je verwachten van zo'n verzekering (AOV)? En is het nodig om ook je partner te verzekeren? Dit zijn vragen die, zolang ze sluimeren, veel onrust kunnen veroorzaken. En dat is helemaal nergens voor nodig, want na een adviesgesprek met ons weet je wat je opties zijn en wat voor jou de beste keuze is, of je nu ondernemer of in loondienst bent. Dat brengt je rust in je hoofd en rust in je leven, zodat je meer kan genieten.

Wat kun je verwachten?
Bij een intakegesprek brengen we je huidige financiële situatie in kaart. We bespreken je wensen. In een adviesrapport brengen we je risico's in kaart en wegen we samen met je af welke risico's jij graag wilt afdekken. We bemiddelen voor je zodat je de financiële producten krijgt met voorwaarden die tegemoetkomen aan jouw ideeën en wensen. Ook kunnen we samen met je doorlopen welke producten jij eigenlijk hebt en of die nog wel passen in je leven en toekomstplannen. Zo heb je alleen afgedekt waar jij baat bij hebt.

Vragen over wat wij voor jou kunnen betekenen? Meer weten over hoe wij jou helpen met het realiseren van je dromen en het creëren van waardevolle ervaringen? Wij komen graag met je in contact!

Meer weten?