Financieel Advies

Overlijden (ORV)

Bepaal zelf de toekomst, niet een overlijden

Als iemand overlijdt, is dat een heftige gebeurtenis die veel vraagt van de nabestaanden. Er kunnen op zo'n moment veel vragen komen over de financiële situatie: hoe ziet de toekomst eruit? Moet de achterblijvende partner bijvoorbeeld meer gaan werken? Hoe is het nabestaandenpensioen geregeld? Zaken waar je misschien liever niet over nadenkt, maar die onbeantwoord voor veel onrust kunnen zorgen.

Het is daarom goed je voor te bereiden, want je wilt natuurlijk ook dat jouw gezin goed achterblijft. Bij Gardner Penn bieden we met ons advies graag rust en zekerheid. Tijdens een kennismakingsgesprek nemen wij samen met je door wat er nu (al) geregeld is. Op basis daarvan stellen wij een adviesrapport op - waarbij we jouw wensen centraal stellen. In een gesprek met een van onze adviseurs nemen we dit rapport uitgebreid met je door en helpen we met de bemiddeling. Mocht je huidige situatie veranderen doordat je bijvoorbeeld verhuist of van baan bent gewisseld, dan kijken wij mee hoe dit invloed heeft op het overlijdensrisico. Hiermee bieden we niet alleen rust en zekerheid voor jou, maar ook voor je nabestaanden.

Vragen over wat wij voor jou kunnen betekenen? Meer weten over hoe wij jou helpen met het realiseren van je dromen en het creëren van waardevolle ervaringen? Wij komen graag met je in contact!

Meer weten?